Hogyan biztosíts magadnak olyan passzív bevételt, ami átsegít a nehéz és bizonytalan időkön?

Töltsd le az ingyenes esettanulmányt, hogy megtudd, hogyan biztosíts magadnak olyan passzív bevételt, ami átsegít a nehéz és bizonytalan időkön!


Jártál már úgy, hogy...

Egy váratlan betegség vagy baleset ledöntött a lábadról, és alkalmazottként kénytelen voltál hosszabb időre táppénzre menni? Természetesen a fizetésed töredékéért…

Egyéni vállalkozóként egy váratlan esemény hatására munkaképtelen lettél, így gyakorlatilag 100%-ban kiestek a bevételeid?


Kopogtatás nélkül bejön a baj. Ha szerencsés vagy, akkor Te még nem tapasztaltad a saját bőrödön azt, amire sokan csak keserű tapasztalatok árán, túl későn jönnek rá!

Miről van szó? Arról, hogy ma már se a biztosnak tűnő állás, se a társadalmi védőháló nem nyújt elegendő támogatást a bizonytalan időkben, amikor valóban segítségre szorulunk. Egyre kevésbé bízhatunk a külső gondoskodásban, sőt: egyik napról a másikra magunkra maradhatunk, ha baj van.

Alkalmazottként beleeshetünk abba a hibába, hogy a hamis biztonságérzetünk miatt nem látjuk, hogy valójában mennyire kiszolgáltatottak vagyunk a rendszernek és munkaadónknak.

És mi a helyzet az egyéni vállalkozóval? Sokan irigylik ezt a kategóriát, és a vállalkozósdi valóban közelebb vihet a vágyott szabadsághoz és az anyagi biztonsághoz. De nem feltétlenül van ez így akkor, ha vállalkozóként magányos farkasként küzdesz, kockázatokat vállalsz, és csak a saját szakálladra üzletelsz!

Mert az értékesítő, az ügyvéd, az ingatlanos, a biztosítási és a befektetési tanácsadó – egyszóval: az egyéni vállalkozó, aki mindenben csak saját magára hagyatkozhat – 100%-os bevételkiesést él meg az ínséges időkben, és komoly veszélybe kerülhet a megélhetése, a megszokott életszínvonalát pedig mindenképpen legalább egy időre fel kell adnia.

Warren Buffet,

a milliárdos befektetőguru – és a világ valaha volt egyik legnagyobb jótékonysági adományozója – egyszer így fogalmazott:

„Ha nem találod meg a módját annak, hogy pénzt csinálj akkor is, ha alszol, úgy halálodig dolgozni fogsz.”

Az ingyenes esettanulmányban bemutatom Neked - Karesz valós példáján keresztül -, hogyan lehet jól kijönni a nehéz időszakokból egy olyan üzleti modellel, ami...

  • nem igényli 0-24 a személyes jelenléted,
  • nem függ egy házsártos főnök éppen aktuális kedvétől,
  • nem igényel hatalmas tőkebefektetést,
  • sem nehezen elsajátítható képességeket,
  • ráadásul egy olyan innovatív rendszert használ, ami Magyarországon jelenleg egyedülálló!

​Copyright © ​2021 Üzlet másképp​ | Adatkezelési tájékoztató
***
FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. ​Ez egy olyan sikeres üzleti partner eredménye, aki ​elsajátította az oktatóanyagokban található ismereteket és beletette a szükséges munkát és befektetést. Sem mi, sem pedig más nem tudja garantálni a sikeredet, ha nem dolgozol meg érte.
***
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.